Vinter

Var hemma i Belkinge en sväng över helgen. Så mycket snö det var och mera blev det under helgen. inte nog med det.. Nu ska det komma ännu mer.
Men ett par härliga promander blev det allt med familjens två hundar.

Tänkte att visst kan vi gå i ksogen, hundarna kommer ju springa framför mig och göra upp spår så så tungt ska det väl inte bli... Men ack så fel jag hade, det var dem som gick efter mig så snacka om träningsvärk i ben och rumpa. Behövdes inget gympass här inte.....

Men några riktigt fina bilder blev det iallafall under vägen..... titta och njut av min hemma miljö.

      

                         


Sekt

satt på ett hotell i Helsingborg och läste tidningen till en öl och en "snack tallrik". Massor av intressanta artiklar som vanligt i de svenska tidiningarna men så dök det upp en sida som fångade min blick.
"Sekt köpt herrgård i Sverige". Jovisst det måste jag läsa... kände igen sektnamnet...Opus Dei.
Och jo visst var det så.. Filmen, boken "Da Vinci-koden" hade ju med denna katolska sekt. Den stora blonda killen var en av anhängarna. Sedan vet jag nu efter att ha läst artikeln att även påven är medlem i denna sekt.

"De kämpar även aktivt mot kvinnans frigörelse, abort och homosexuellas rätt".

Hur kan vi i dagens 2000-tal fortfarande tycka att detta är ok????


Alla ♥ -dag

Då var den här..... alla ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ -dag. Ingen man i mitt liv jag kan dela denna dagen med vad vore livet utan vänner.... så här är vad jag ger bort idag.....

                                                  

Melodifestivalen

hmmm... Kan inte säga att jag är nöjd med årets melodifestival. Fast säg det året man är det. Det är ju ganska omöjligt eftersom alla inte tycker som jag. men ändå... Vad har folk för smak kan man ju undra ibland.

Och sedan är det ju så oerhört orättvist i vilken grupp man kommer i som artist. öFrsta veckan var det massor som hade gått vidare om de varit med i grupp nr 2.

Att Salem al Fakir gick vidare från grupp ett var ett bra val. Jag gillade låten, men vad hände med Anders Ekborg.. Denna röst han besitter.. jag får gåshud bara jag tänker på det.... Stackars min tjocktv från tidigt 90-tal. Den fick kämpa sig igenom hela låten medans jag höjde och höjde.

Mina föräldrar sms'ade mig och sa att de gav sin röst till O S; Okej tänkte jag lite ovanligt att de struntar i melodifestivalen för att kolla på sport. Men visst det är ju trots allt OS och jag själv sappade mellan kanalerna.
Men så förstod jag... Det var ju Orsa Spelmän de menade.... hihihi

Och visst nykomlingen Eric Saade kan ju få vara med i finalen. Nu är det bara att hålla tummarna för nästa veckas röstning ska bli rättvis....
Men jag tycker då ändå att Dolph Lundgren skulle vinna hela tävlingen!!

Schweiz

Brukar försöka åka på semester till nya platser men just nu tar även jobbet mig till nya länder.
Denna veckan har jag hamnat i schaffhousen, en liten by i schweiz. Visst är det kul men man hinner ju inte se så mycket av det. Mest hotellet, kontoret och flygplatsen.

Men i kväll innan det blev mörkt tog jag mig allt i kragen och gick en promenad. Så här är bilderna som jag lyckades knäppa.....

     

Lyckades ju även shoppa lite.... Kan ju inte lämna ett land och inte ha något med mig hem.

                                    


RSS 2.0