Bakgrundsbild

Här är min nya bakgrundsbild på jobbets dator.... Saknar de fyrbenta vännerna väldigt mycket.
                                 
Så här är de från vänster, ostbågen, pricken, isbjörnen och liggande räven.

Tappat minnet!

Känner ni igen flickan?? Hon tros vara mellan 14-17 år och kanske heter Amber... Det är allt man vet. Hon hittades på gatorna i Manhattan och var väldigt förvirrad. Hon pratar engelska och skriver oxå engelska men det är allt man vet. Nu har de amerikanska myndigheterna börjat kolla runt om hon kommer från de nordiska länderna. 
                                              
Känner du igen henne.. Kontakta Amerikanska polisen på 911 och fråga efter Manhatta polisen Christopher Zimmerman.

Stövlar

Om det är något jag och min syster är bra på, och liksom ännu bättre på tillsammans så är det att utnyttja tiden.
Från att hon (min syster alltså) klev av planet på landvetter kl 17:55 så blev det en snabb färd till backaplan och in på skoafärren. Innan klockan blev 19 hade det inhandlats ett par väldigt fina stövlar.

Det fick vi ju fira med en middag på Pasta + i stan..... vi hann hem och kolla på lite bilder från semestern. Gissa om vi skrattade. Det var riktigt mysigt. En natts sömn och sedan fick vi till lite kvalitetstid till... En härlig frukost på hotell scandic tillsammans. Båda åkte och jobbade och sedan upp till landvetter igen.
Allt detta på bara 24h...... Men vi fick vara tillsammans och skratta en massa.. För visst är det så att ett skratt förlänge livet. Sån tur att jag då har väldens bästa sis!!
                                        
                                     NYINHANDLADE

Namnsdag

I lördags var det min tur, eller igentligen inte.
Mitt namn är så ovanligt så jag får inte vara med bland alla namnsdagar. Men för väldigt många år sedan fanns nästan mitt namn med.. Det var någon annorlunda stavning bara. Men den 17 oktober var min namnsdag och i vår familj firar vi detta. Alla i familjne har sin dag och en liten present brukar det alltid bli.

Denna gången hade jag turen att faktikst vara hemma i Blekinge hos mina föräldrar denna magiska dag. Så när jag lite innan åtta blev pussad av tre blöta tungor från familjens hundar så låg där ett paket på min plats... och inte nog med det, där låg två!!

Trots att man är nästan vuxen så är et lika kul med paket.. Jag kommer nog aldrig tröttna på det.
Så ett par strumpor med rosa mönster på blev det, behövde verkligen jag då jag hade glömt helt att ta med mig det. Sedan fick jag ett par rosa trosor. Visst är de fina!!
                                        

Förvånad

Dagen i det stora hela har varit riktigt bra men efter ett tandläkarbesök som naturligtvis inte var så mysigt blev jag allt lite förvånad. Inte nog med att tandläkarbesök aldrig är trevliga så är det riktigt dyrt. Jag tror jag har gjort sveriges för dagen dyraste lagning av ett hål. Men nu är det gjort och betalt. Försöker ju lära mig att inte gå och grunna på saker utan bara leva i varje minut istället... Man blir liksom gladare då....

Så med tankarna på något helt annat (trevliga tankar hade jag) så körde jag in på Preem där jag brukar tanka.
Försökte se skylten vad bensinen kostade men såg den inte, så körde jag in vid pumparna och.....
                                             

De var borta.... Varför det?? När då?? Får man göra så??
Gissa om frågorna var många, vad ska man nu börja tanka någonstans, blir nog att prova runt lite. Men gissa om jag blev förvånad och kan bara tänka mig vilken min jag hade i bilen. Hoppas ingen såg mig!!


Bilder - Alanya

Här kommer den tredje varianten....lite urplock av bilderna.

                 

Alanya, Turkiet

Så bar det då äntligen av..... Fredagen hade äntligen kommit och vi intog landvetter vid 2 tiden.
En öl blev det och massor av skratt. Nu skulle en hel vecka med massor av äventyr och upptåg börja. Vi såg verkligen fram emot massor av sol och bad.
Allt gick enligt planen och vi var framme runt midnatt på fredagen..rätt i säng och sedan upp tidigt. En "skönsång" väckte upp oss vid kvart i sex alla dagarna. Det var verkligen inte något man var van vid, men minareterna mässade ut sitt budskap 5 gånger om dagen.

Hela semestern kan igentligen sammanfattas på tre olika sätt. Med en massa roliga ord, med våra "dagens citat" eller med bilder. Här får ni två av dem...

* Varmt väder, otroligt fint vatten, massor av sol, öl, röda näsor, god mat, fin strand, strawberry daiquiri, solbränna, en förlorad hoodtröja, otroliga utsikter, skratt, kyssar, rymningar, stora vågor, månskådning = AMAZING!

*Veckans citat;
Fredag; Jag kan äta två liter av dessa. (köpte kexchoklad på flygplatsen)
Lördag; Hatitsch (nysa på turkiska, vi hade kommit in i vårt nya turkiska liv)
Söndag; Trasigt (kunde användas till mycket speciellt denna dagen efter...)
Måndag; Catching (ett minne för livet med det ordet...)
Tisdag; Det här är alldeles för mycket för mig (och då snackar vi inte sol & bad)
Onsdag; två själar splittrades över natten (så sant så sant)
Torsdag; Vi gör det, vi gör det.... (så rymde vi från stranden)

Veckan var underbar och jag kommer helt klart att återvända till Turkiet!!

RSS 2.0