Böcker

Bokmässan är i stan. Blev inget besök denna gången men med bokmässan blir det ju bokrea ett måste här i Göteborg vid dessa tillfällen. Och jag som är en läsarfantast måste väl bara slå till...
Ibland är det ganska svårt att hitta böcker eftersom man läst väldigt många och gillar en speciell stil. Men denna höst är det väldigt många författare som släppt nya. Det gör ju det extra roligt att gå och bläddra bland alla böcker. Hittade en och gammal goding oxå som man bara var tvungen att röra vid.

Men 5 nya böcker blev det till familjens sammlingen. Så nu känns det ändå som att hösten är välkommen.
Ser fram emot att få krypa upp i min favofotölj med filt, en kopp te och en riktigt go deckare.
Så många fler böcker blir det men här är ett start skott. Karin Fossum den nosrka författaren blev det en ganska tunn bok av, super att ha som mellanläsning. Marie Ljungstedt's allra fösta bok, det är ju lite popis att läsa hennes just nu så varför inte börja från början. GW Persson, jag är liksom ett riktigt fan av hans böcker. Språket han använder ä väldigt bra samtidigt som det är lite mera samhällsanknytning i dem. HIttade en jag inte läsa innan och det är ju alltid kul. Jonas Thorin var en författare jag bara helt spontans sprang på på någon topplista, nu har han gett ut nummer två så det är bara att slå till. Sedan en ny talang för mig... Kepler, aldrig läst något så vi får väl se vad den ger..... 



VÄLOMMEN HÖSTEN!!


Färgklick

Idag har jag verkligen synts när jag varit ute och kört.
För några år sedan hade jag en brun volvo 244 som var helt otrolig, den höll i våt och tort. Blev liksom lite känd med den eftersom det bara var jag som hade en sån..... Ungifär samma känsla hade jag idag.
När ni ser bilden nedan så förstår ni ju.... Men det är värt att göra lite reklam både under dagen och här, för min vindruta på lilla bilen blev superbra. Tyvärr dyrt men vad gör man inte när stenskott blir till spricka!

 


Spökkväll

Andlighet stod på schemat en fredagskväll i Lerum. Vi var 11 tjejer som ville veta mera om våra tidigare liv, framtiden och massor mera.
                                                     
Tänker väl inte avslöja för mycket här för det är ju mitt liv och mina tankar emn lite ska jag allt dela med mig av.
Vi började kvällen med en AURATOLKNING som oxå betyder utstrålning. Det var ganska spännande. Jag hade ett ljus rosa och blått ljus runt mig. Det tolkades som att jag har lätt att öppna mig, är alltid glad och älskar alla som står mig nära. Jag har familjen och vännerna i centrum. Men det fanns fist oxå lite "djävlar annama" där för hade jag en plan så följde jag den och uppfyllde mina mål. Klarar av det mesta själv.

Sedan var det dags att bli spåd för framtiden, ett år framåt. Här tänker jag faktikst inte avslöja alls mycket. Men kan ju säga att det såg bra ut... I oktober skulle jag komma in i en ny epok. En relation skulle ta sin början men vara väldigt rörig. I december sluatar allt väldigt bra. Och i februari ska jag få ett erkännande på jobbet... Ska bli spännande och se vad det kan vara. Resten är mina hemligheter...... Men håll tummarna för att det blir som jag vill... Valet är ju trots allt mitt eget.

Vi fick oxå veta vilka våra änglar var. Jag hade en nunna på min vänstra axel som ska hjälpa mig i min karriär och som samtidigt var väldigt barnkär.. Det hade vi gemensamt. Sedan bakom mig stod det en lång man med mörk hår och mörka bruna ögon. Han var med mig hela tiden och skyddade mig mot min egen naiva inställning... hihihi

En seans hann vi med oxå.... Endel av oss fick "träffa" en från andra sidan.
Många känslor denna kväll men väldigt trevligt!! Kmmer gör aom detta fler gånger i mitt liv!!

 


Stallkatten

Vår stallkatt blev vår hemmakatt och älskad på många sätt. Även om hon var väldigt speciell.
Det är såhär jag tänker kommer ihåg henne.....

 Vila i frid min älskade Tussi!!!


Bilfärd

Fredag eftermiddag och en tur til Blekinge stod på schemat. Lyssnade på en talbok som vanligt när jag kör längre streckor. Avslappnande och spännande på samma gång.
Men då körde jag förbi "det" igen... Har ju kört den här vägen till Blekinge de 10 år jag bott i göteborg så inte kunde jag missa "det" precis.
Det ovanliga denna gången var att jag kom ihåg var "det" låg och kunde därför sakta in och ta ett kort.....

Visst är det coolt vad folk kan hitta på för lösningar. Jag skrattar varje gång jag kör förbi och njuter av kreativiteten ute på landet. Vi får väl se hur mitt blivande hus blir..... Kanske en ekonomisk variant av detta?


RSS 2.0