Erkännande

Sture Ragnar Bergvall har gjort det igen.... Skapat rubriker och skriverier. Fast alla de andra gångerna, närmare bestämt  när han mördade 8 personer vi olika tillfällen fast då som alias Thomas Quick.
Denna gången har han sagt att alla sina erkännande om morden är falska och han vill ta tillbax dem.
Quick har totalt erkänt 30 mord men alla har inte varit mord. I vissa fall är de mördade vid liv i andra saknas offer överhuvudtaget. Det sägs att det inte finns ett enda bevismaterial i  vissa av fallen bara Quicks eget erkännande. Hur kan man då fälla en person för något som han själv bara säger att han gjort. Tänk om rättsväsended skulle funka så om det vore tvärt om. Säger man att man är oskyldig så är man det, Eller??

Författaren och kriminologen GW Persson har uttalat sig i ärendet och säger att han alltid trott att han var oskyldig.
Denne skriver just nu en bok om fallen och kommer nog få skriva om vissa delar av den beroende på vad som händer nu.  Ska detta bli en av sveriges stora skandaler??
Är det inte så att man i Sverige är oskyldig tills motsattsen är bevisad?? Inte för att jag tror att Quick är en mysig person men om han nu är oskyldig så har han suttit inne sedan 1994 och tänk vilket skadestånd han skulle få utbetalt. Det är det längsta någon suttit inspärrad oskyldig i sverige om detta blir verklighet.
Och inte nog med allt detta, Då går ju de riktigta mördarna fria.
Vår värld är inte svart & vitt!!

Puss & Kram Antionetta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0